Om målarfirman i Bromma & Stockholm

Du som befinner dig i eller i närheten av Bromma och som behöver hjälp med målning, renovering, snickeri, golvläggning och annat hantverk har hittat rätt. Vi på vår firma har ett brett kontaktnät av hantverkare med mycket erfarenhet av lyckade projekt inom alla dessa områden, och hjälper dig gärna – oavsett om du kontaktar oss som privatperson, företag eller förening.

Vi hjälper dig med det mesta

I och med den breda och mångsidiga kompetens som vår personal har kan vi erbjuda många typer av tjänster – inte bara måleri, utan även sådant som snickeri, renovering och golvläggning. Vi utför dessutom detta för mycket förmånliga priser – och kom ihåg att du som privatperson kan använda ROT-avdraget hos oss. Våra tjänster inkluderar:

 1. Måleri & Renovering
 2. Tapetsering
 3. Måla Om, Lackera & Byta Köksluckor
 4. Måla Fasad
 5. Lägga golv
 6. Bygga altan
 7. Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter
 8. Trapphusrenovering & Målning
 9. Fasadrenovering & Byta Träpanel
 10. Renovera Träfönster
 11. Fönstermålning
 12. Portrenovering – Byte & Renovering av Entredörr
 13. Flytspackling & Golvavjämning
 14. Slipning Marmor & Polering Stengolv
 15. Fasadblästring & Rostskyddsmålning

Vi besöker dig på plats i Bromma med omnejd – Gratis Prisförslag

Vår firma har Bromma som utgångspunkt, men även du på andra närliggande orter kan få hjälp av oss, som Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg, Spånga, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solna, Gamla Råsunda, Sundbyberg, Duvbo och Ursvik.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här