Fasadblästring & Rostskyddsmålning i Bromma, Stockholm

Bor du i eller äger någon form av fastighet i Bromma med omnejd såsom Äppelviken, Alvik, Abrahamsberg, Mariehäll, Stockholm står vi till tjänst med fasadblästring, rostskyddsmålning och andra åtgärder som skyddar, stärker och snyggar till fasaden. Både företagare, fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar anlitar oss flitigt för vårt noggranna och serviceinriktade förhållningssätt. Kontakta oss i dag för en gratis offert. 

Trevliga hantverkare som håller deadlines

Oavsett om det rör sig om enklare fasadblästring med vatten och sand, eller större renoveringsprojekt, är vi måna om att hålla våra löften kring både tid och pris. Vår långa tid i branschen har gett oss många nöjda kunder med referenser, och ett stort kontaktnät av andra professionella byggare. Anlita oss på totalentreprenad för stora projekt!

Rätt blästring för din fasad

Att rengöra och renovera fasader kan innebära allt mellan enkel högtryckstvätt och rostskyddsmålning. Det är viktigt att rätt typ av blästring används på rätt fasad, annars är det stor risk för att sprickor, fuktskador och annat kan uppstå. Överlåt arbetet våra proffs så kan du känna dig trygg att allt sköts fackmannamässigt enligt säkerhetsföreskrifter.

Privatpersoner har rät till ROT

Rot-avdraget gäller för de flesta typer av fasadarbeten. Detaljer kan vi gärna bistå med om du så önskar, annars finns det information på Skatteverkets hemsida. Tveka inte att mejla eller ringa om du vill bolla idéer eller ha svar på frågor gällande vårt fasadarbete!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här