Trapphusrenovering & målning i Bromma & Stockholm

Trapphuset är bland det första som en gäst, boende eller kund ser när de stiger in i byggnaden, och är därför något att prioritera när det gäller renovering och målning för att säkerställa att det reflekterar väl på dig eller din verksamhet. Vi har ett brett kontaktnät med inte bara målare, utan också andra hantverkare, och kan därför hjälpa dig med allt inom detta.

Få jobbet utfört av kunniga yrkespersoner med mycket erfarenhet

När det gäller renovering och målning i trappor på olika nivåer kan detta vara allt för svårt för hobbyisten eller hemmafixaren – eller helt enkelt något som den inte har verktyg till. Hör därför gärna av dig till oss, så ser vi till att allt blir utfört snabbt och smidigt utan några problem – och kom ihåg att du som privatperson kan använda ROT-avdraget för att sänka priset.

Vi hjälper inte bara dig i Bromma, utan också dig på orter i närheten

Utöver just i Bromma, som vi utgår från, kan även du på andra närliggande orter som Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg, Spånga, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solna, Gamla Råsunda, Sundbyberg, Duvbo eller Ursvik få hjälp av oss.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här