Tapetsering i Bromma & Stockholm

Vill du fräscha upp i hemmet, på kontoret, eller i någon annan lokal? En aspekt i ett rum som starkt påverkar hur vi upplever det är hur väggarna ser ut – och samtidigt är tapetsering ett enkelt projekt som vi gärna utför snabbt och lätt åt dig, tack vare våra hantverkares rutinerade arbetssätt och långa erfarenhet av projekt av den här typen. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig!

Få ett bra pris med gratis offert och möjlighet att använda ROT-avdraget

När du anlitar oss kan du alltid räkna med att få ett bra pris utan någon kompromiss på hur väl projektet är utfört. Dessutom erbjuder vi dig så klart alltid en helt gratis offert – och du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget för att spara in ytterligare pengar. Hör av dig till oss, så planerar och utför vi projektet åt dig.

Vi tapetserar åt dig i Bromma eller på annan närliggande ort

Vi utgår från Bromma i vår verksamhet, men hjälper lika gärna dig på andra orter i närheten, som Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg, Spånga, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solna, Gamla Råsunda, Sundbyberg, Duvbo och Ursvik.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här