Slipning av marmor & polering av stengolv i Bromma & Stockholm

Golv i marmor och sten är vackra och beständiga, men de kräver en del underhållning för att bibehålla – eller återfå – sin lyster. Vi är experter på just detta, och hjälper gärna till, så tveka inte att höra av dig! Vi arbetar med golv i Bromma och i omnejd såsom Spånga, Äppelviken, Nockeby, Alvik, Ulvsunda, Stockholm och vänder oss främst till privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare.

Få marmorgolvet slipat

För att få fram en ny och fin yta på golvet, så slipar vi det åt dig. Vi blir då kvitt eventuella repor, och får fram en vacker lyster och glans.

Vi polerar stengolvet med mikroskopisk diamant

Har stengolvet börjat bli matt? Det fixar vi, med polering med mikroskopisk diamant och rengöringsmedel. Vi arbetar effektivt, utan att kompromissa på vår noggrannhet, och kan på kort tid presentera det färdiga, blanka golvet.

Ta kontakt med oss för en helt gratis offert

Vi vill alltid ge dig den bästa möjliga upplevelsen, och det innefattar också att vi tar fram ett förslag på en bra lösning med ett bra pris åt dig – helt utan extra kostnad. Du som privatperson kan också så klart använda dig av ROT-avdraget hos oss för att sänka slutpriset ytterligare.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här