Portrenovering till BRF i Stockholm 

En fastighets port och entrédörr är en viktig del av dess första intryck till byggnaden. Den spelar i och med det stor roll för trivseln hos de som bor eller verkar där och i förlängningen också för fastighetsvärdet.

Byte & renovering av entredörr 

I slutändan är dess skick också viktigt för säkerheten, fungerande lås och så vidare håller oinbjudna gäster borta. Vi utför de renoveringsarbeten som krävs för att din fastighets port både ska vara säker och ge ett gott intryck.

Kompetens för alla hantverk som krävs

Våra duktiga och lyhörda hantverkare har all kompetens som krävs för att kunna ge en heltäckande lösning för din entré. Du hittar en lista för olika hantverk vi utför här nedan. Vi kan förutom dessa också hjälpa till med att installera nya säkerhetsklassade portlås, slipa golv och byta dörrkarmar. Vad du än behöver hjälp med när det gäller entrén så kan vi utföra det.

  • Måleri
  • Byte av lås & dörr
  • Byte av gångjärn & kantreglar
  • Installation av brytskydd, dörrstängare, dörrautomatik, tröskelautomat m.m.
  • Elinstallation
  • Reparation entrédörr och BRF-port
  • Snickeri & Byggnadsvård

Vi renoverar portar över hela Stor-Stockholm

Vi har renoverat portar åt fastighetsägare, privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i bland annat Bromma, Alvik, Spånga, Vällingby, Hässelby, Sundbyberg, Bromma, Solna, Fredhäll, samt inne i stan såsom Vasastan, Kungsholmen, Östermalm, Gamla Stan, Södermalm m.m. Våra hantverkare gör även reparation, renoveringar och kompletta byten och nyinstallationer av entredörrar och BRF-portar över hela Stockholm.

Få en kostnadsfri offert för portrenovering av en bra målarfirma

Vi ger dig prisuppgifter helt utan kostnad om du kontaktar oss och berättar hur vi kan hjälpa dig. Återkoppling med gratis offert sker mestadels inom 48 timmar.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här