Måla fasad i Bromma & Stockholm

Fasaden på din byggnad är det som en gäst ser först av allt när den besöker dig, och som vi alla vet är det första intrycket det som väger tyngst. När du väljer vilka delar av byggnaden som du ska lägga mest krut på att fräscha upp bör fasaden stå högt på listan – och våra kunniga målare erbjuder dig gärna sin expertis på området. Hör gärna av dig, så ordnar vi saken åt dig.

Vi erbjuder dig vår expertis och erfarenhet för bästa resultat

Vissa tänker sig att det är ett lätt jobb att måla fasaden och att de kan spara pengar på att göra det själva – men i själva verket är detta ett jobb som kräver noggrannhet för att du ska få ett bra resultat. Våra hantverkare rengör fasaden och avlägsnar eventuell flagnande färg för att undvika att den nya också börjar flagna och måste göras om.

Få hjälp med målning av fasaden i Bromma och närliggande orter

Vi har Bromma som utgångspunkt, men hjälper lika gärna dig på närliggande ort som Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg, Spånga, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solna, Gamla Råsunda, Sundbyberg, Duvbo och Ursvik.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här