Lägga golv i Bromma & Stockholm

Golvet i ett rum är något som många inte tänker på förrän det finns en uppenbar skada, men är samtidigt något som starkt påverkar hur vi omedvetet upplever rummet som helhet. Ett slitet, gammalt eller skadat golv kan alltså få även resten av rummet att upplevas som i kasst skick – men vi kan hjälpa dig med det, både genom att lägga om golvet och att slipa det åt dig.

Få golvet lagt eller slipat av experter

Visste du om att det med ett slitet trägolv ofta går att slipa det för att få fram en ny, fin yta? Detta är ofta en enklare lösning än att lägga om golvet, som vi gärna utför åt dig – och om det inte går eller om du hellre får ett nytt golv lagt kan vi självklart utföra även detta åt dig utan några problem.

Vi lägger golv åt både dig i Bromma och dig på annan ort i närheten

Befinner du dig i Bromma eller på närliggande ort, som Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg, Spånga, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solna, Gamla Råsunda, Sundbyberg, Duvbo eller Ursvik? Hör av dig så hjälper vi dig!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här