Måla om, lackera & byta köksluckor i Bromma & Stockholm

Fina köksluckor kan verkligen lyfta ett kök och hur det upplevs – samtidigt som gamla och slitna luckor kan sänka ett kök som i övrigt är fint. Men detta betyder inte att du med gamla köksluckor behöver köpa en helt ny uppsättning, utan du kan i stället använda dig av en mycket billigare men lika effektiv metod. Ta hjälp av oss och våra erfarna målare och snickare, så fräschar vi i stället upp dina befintliga luckor med ommålning och lackering!

Allt från början till slut

Vi tar hand om hela uppdraget åt dig, vilket också innebär en del förarbete. Rätt färgval för köket kan göra en stor skillnad, vilket kan vara svårt för den som inte är insatt. Vi utför också rengöring av luckorna, inklusive borttagning av befintlig flagnad färg, för att ge oss de bästa förutsättningarna för bästa möjliga resultat. Vi finns i Bromma och jobbar i omnejden såsom Spånga, Äppelviken, Solhem och Stockholm. Hör av dig, så planerar vi projektet!

Du får alltid en gratis offert hos oss

Det är viktigt för oss att du har koll på uppdragets omfattning och vad det kommer att kosta, och därmed erbjuder vi dig alltid en helt gratis offert efter att ha diskuterat projektet med dig – självklart med en förmånlig prissättning.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här