Fönstermålning i Bromma & Stockholm

Utöver de rent praktiska funktionerna som ett fönster har, med att släppa in ljus och att låta dig se ut fyller de även en estetisk funktion. Vi på vår målarfirma har rutinerad personal med mycket erfarenhet av att måla fönster, och hjälper dig därför gärna med jobbet. Hör av dig till oss, så lägger vi tillsammans upp en plan och målar fönstren åt dig.

Få snyggt målade fönster för ett bra pris

När du anlitar oss ställer vi och våra målare vår expertis till ditt förfogande och ger dig ett bra resultat som du blir nöjd med – det finns ingen risk för att det, som ibland händer när hemmafixare själva försöker, ser slarvigt ut eller att det blir färgfläckar på glaset. Samtidigt så arbetar vi snabbt och smidigt, och erbjuder dig ett bra och förmånligt pris på jobbet.

Få fönstren målade i Bromma och på annan närliggande ort

Du hittar oss i Bromma, men vi hjälper så klart även dig på annan ort i närheten – bland andra Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg, Spånga, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solna, Gamla Råsunda, Sundbyberg, Duvbo och Ursvik.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här