Bygga altan i Bromma & Stockholm

Finns det något så mysigt som att ha en uteplats vid hemmet? Vi är inte bara en målarfirma, utan har i vår personal också duktiga och händiga snickare och andra hantverkare som gärna ställer sin expertis till ditt förfogande och hjälper dig med att bygga en altan eller någon annan typ av uteplats åt dig. Hör av dig, så gör vi upp en plan för din uteplats och bygger den åt dig.

Få flera typer av uteplatser byggda

Vi kan inte bara hjälpa dig med en altan, utan gör lika gärna andra typer av uteplatser åt dig, som till exempel ett trädäck, en verande, eller ett uterum med inglasning. Vi har mycket erfarenhet inom alla dessa, och kan genom våra hantverkares effektiva och rutinerade arbete dessutom erbjuda dig bra priser – med möjlighet för dig som privatperson att använda ROT-avdrag.

Vi bygger en altan åt dig i Bromma eller på andra närliggande orter

På vår firma utgår vi från Bromma, men vi hjälper lika gärna dig på närliggande orter som Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg, Spånga, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solna, Gamla Råsunda, Sundbyberg, Duvbo eller Ursvik.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här